Hartekracht wacht op jou!

'Hartekracht, licht in het donker' is vandaag al drie maanden jong ✨💗 en verovert stilletjes aan de wereld

Een eye-opener
Ik wist niet precies wat ik moest verwachten. Pagina na pagina kreeg ik duidelijke en eenvoudige toelichtingen die tot nadenken stemmen. Ik heb de oefeningen en tips die Tinne aanbiedt om haar inzichten tot leven te brengen, heel erg geapprecieerd en zal deze zeker nog toepassen. ‘Hartekracht’ is een aanrader, een eye-opener. Dank je Tinne.
Greta

Mijn hartbeschermer draait overuren
Jouw boek is echt een pareltje! Het leest heel vlot, is duidelijk geschreven, helemaal jij. Het bracht mij terug naar de hartverwarmende cursus. Ik pak het regelmatig vast als mijn hartbeschermer weer overuren draait of als het donker de overhand neemt in mijn leven, jouw tips en oefeningen helpen mij dan om dichter bij mijn hart te komen. Dankjewel !!!
Diana

Het boek biedt duidelijkheid over onze eigen processen
Vanaf de eerste regels ontroerde het boek me al. Het raakt me omdat het zo herkenbaar is. Oprecht geschreven vanuit het Hart. De quotes van Tinne zelf zijn down to earth, simpel en tegelijk heel krachtig en alleszeggend. Ze zijn mijn favorieten. Af en toe een beetje humor en de beeldende taal maakt het luchtig en fijn om te lezen. De boodschap blijft wel krachtig. Het boek biedt duidelijkheid over onze eigen processen. Een waar pareltje gegroeid vanuit het duister naar het Licht! Dank je Tinne om je verhaal te delen via het boek en ons allen te helpen inzicht te krijgen in wat belangrijk is in ons leven, Liefde. Liefde lost alle blokkades op.
Lut

Hartekracht wacht op jou!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Hartekracht wacht op jou!

Uit je hoofd, in je hart: omdat het mag

Uit je hoofd, in je hart: een kleurrijke verbinding

Uit je hoofd, in je hart: een natuurlijke verbinding

Uit je hoofd, in je hart

Hartekracht wacht op jou!